Jan 8, 2011

Ada ke orang jenguk blog aku T . T

Kiut-miut kan ? Erghhh geram macam nak picit-picit >.< !

Little hi little ho bloggers. Assalamualaikum. First of all, I miss my blogg !! Berapa hari kan tak update. Andd for sure traffic turun dengan mendadak kalah nak lif sebab takde entry baru. Sobs T.T ni yang buad awyn nak sentap teruk-teruk ni. Huaaaa :'( LOLS entah apa-apa budak ni nak main sentap-sentap pulak. Bagi penampo baru tau xD Sorry guys, awyn busy sikit. Yeahh macam ni lah Form 5. Korang pun pernah lalui semua ni kan ? Balik sekolah, homeworks, tuition and koko activities of course. Shitt = . = Tahun ni, tak boleh skip koko dah. Sebab tahun-tahun sebelum ni awyn selalu tak pergi aktiviti koko. Malas + bosan tahu tak. Monday till Thursday memang kena stay-back sampai petang. Haizz entah la bila dapat update blog. Erghhh terbiar la blog kesayangan awyn ni :'(

Bila nak habis SPM!?  *SHOUT OUT LOUD

6 comments:

  1. hehe ada je nih. haha.
    gudluck utk spm! :)

    ReplyDelete
  2. good luck for your spm,,
    nice blog , and just followed ,,
    thanks visiting my blog . ;)

    ReplyDelete
  3. @ black paper your wc and double thanx follow blogg awyn ♥

    ReplyDelete
  4. GOOD LUCK 4 SPM..K..
    TAKE CARE..
    :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...