Jan 3, 2011

First day jadi kakak senior xD


It's school time again ! Lols kenapa awyn macam excited sangat padahal takpun - . - " Dread it or love it, you gotta go to school. Macam biasa, harini awyn hadap sekolah yang sama selama 11 tahun. Kakak senior ? Euuwww xD Yeahh harini cikgu yang masuk kelas mesti ulang ayat ni " Ingat, kamu yang paling kakak kat sekolah ni "
Tahun ni ada perubahan sikit. Kantin dah tukar orang. Andd makanan semakin mahal. What the hell kitorang ni budak sekolah tahu tak, duit poket pun mak bapak yang bagi. Lepasni awyn nak bawa bekal. Hurghhh. Tahun ni kelas 5 Najihah dah tak wujud. So tadi ada 10 orang kelas Najihah masuk kelas awyn. And andd sekarang ni awyn dah jadi ' Along ' tau. Bukan along, acik angah ek. Hee tapi along kutip hutang duit kelas. Tahun ni no more malas malas okay awyn xD Buang itu malas masuk tong sampah.

6 comments:

  1. seronok kan jadi senior ? bole buli2 . hehe . ;)

    ReplyDelete
  2. jaga junior baik2 tau..hahaha

    ReplyDelete
  3. @ Funkie Fairuz, haha best jugak. Tapi awyn bkan pembuli. Awyn budak baik tk buli orang. Muahahah xD

    ReplyDelete
  4. @ Wan Ahmad Izudean, hehee thanks ek :)

    ReplyDelete
  5. @ Anne, bluek takde pasal nk jage dorang. Hahah xD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...