Mar 4, 2012

10 Fakta tentang diri ANDA sendiri.

Awyn tau 10 fakta tentang diri korang. Let's continue
1. Awak tengah baca entry ni
2. Awak tak boleh sebut M tanpa merapatkan kedua-dua bibir
3. Awak baru je cuba
4. Awak senyum/ketawa
6. Awak perempuan/lelaki
7. Awak tak sedar saya langkau nombor
8. Awak cari balik dekat 4 dan 6
9. Awak mula suka entry ni
10. Awak tengah baca saya suruh awak like entry ni
11. Awak akan comment atau like 

Hehe okay untuk sukasuki je. Tiada paksaan untuk like atau comment. Hanya untuk menceriakan hari minggu korang. Yang duduk rumah tu konpem bosan macam sayaa. Bila bosan tercetus la entry sebegini. Oh sila cakap hi dekat tetikus baru awyn :D

6 comments:

  1. kih kih kih... alamak terkomen plak..hehehe

    ReplyDelete
  2. @ArulchelseA Haha terkomen? Boleh lak main ter ter ek :D

    ReplyDelete
  3. hakhak,kreatifnyer..cam tau2 je ayu wat pe tadi...betul jep..:)

    ReplyDelete
  4. hehehehehe..bingung + blur2...hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...