Dec 16, 2010

Makanan popular ?


你好人 =)
Whoa quite suprise bila awyn visit blog awyn lepas tu tengok kat bahagian followers dah ada 103 followers wee thanks sebab sudi jadi followers blog awyn yang tak seberapa ni. Haha poyo la ayat budak ni. Cepat lempang dia laju-laju :D


Okayy stop with my craps. Eh korang suka makan ape ? Awyn ni tak habis-habis ingat makan je. Tengok sebab tu la awyn chubby :D Memandangkan awyn bosan gila sebab SDO tengah update so awyn buad la research sikit. Ala google je da dapat :D Pasal makanan popular kat negeri-negeri dalam Malaysia ni. Hehee :D


First of all, of course la my beloved state, Penang Rocks ! =D

 Nasi kandar kandaq line clear !
Awyn pernah makan nasi kandar ni. Perghh wa cakap sama lu, lu makan lu nak haria lagi wo. Hahaha :D

Kelantan
Nasi kerabu. Kalau korang makan nasi ni muka korang jadi biru macam dalam movie Avatar tu. Hehe kidding :)

Johor
Laksa Johor. Laksa Johor ni lain dari laksa Penang. Sebab kuah laksa Johor letak santan kelapa. Awyn tak suka laksa = . = "

Melaka
Melaka my fav state :) Makan popular ? Asam pedas. Yummyy kan kan ;)

Perak 
Makanan popular ? Gulai tempoyak. Eh yeke popular ? Tak pernah dengar pun. Hehee :D

Nak lagi, lagi dan lagi ? Google sendiri yeahh. Haha adoi malas la awyn nak google lagi. Lagipun entry awyn akan jadi panjang lebar. Korang mesti lapar lepas baca entry awyn ni kan ? Yeahh you should :D 

End of my entry, bai bai *waving :)

3 comments:

  1. terliur dah neh..tak sanggup lagi nak pandang..haha =)

    ReplyDelete
  2. OMG ! the nasi kerabu !! errgghh..so nice !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...