Dec 10, 2010

The Most Beautiful Flower Contest using Digital Camera

Alhamdulillah kenyang baru lepas makan. Yummmyy :D Readers dah lunch ? Kalau belum cepat-cepat pergi lunch sebelum perut anda bernyanyi-nyanyi. Hehee. Okay, continue to my entry yeahh :)



1st contest dari Zai. And this is the 1st time jugak awyn join contest sebab contest ni menarik dan awyn tertarik. Haha :D Kena bgtau camera digital apa yang digunakan. Sejujur-jujurnya awyn guna



mybabyOlympus T-100. Yeahh sama macam kat picture kat atas. Color pun sama. Camera murah jek. Sobs :'(  Picture yang dipertaruhkan untuk contest Zai ni ialah



Cintailah bunga raya. Bunga raya kan bunga kebangsaan. Hehee :D
Date taken : 8 September 2010
Time : 9.34 AM

Picture ni di-captured time Program Penghijauan kat sekolah. Awyn and friends buat landskap for competition. Time ni jugak lah kasut skola awyn penuh dengan tanah merah. Haizzz = . =
Okay siap ! Nak join jugak ? Click banner contest tu ek. Cepat sebab tarikh tutupnye esok :)

4 comments:

  1. thanks sbb join! wuuu~ ramainya yg wat bunga raya..hohooh :D

    ReplyDelete
  2. [Zai] Lols. Yeke ramai. Hahaha. Mentang-mentang la bunga kebangsaan :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...