Dec 28, 2010

Sentimental value stuff. Korang ada ?


Lepas makan terus update blog. Hee. Dah 2 hari awyn tak update blog kan. Sorry korang, awyn takde kesempatan nak post entry baru. Wah macam la sibuk sangat kan sampai tak sempat. Haha cepat sepak budak ni laju-laju xD

Korang tahu tak apa maksud sentimental value ? Alahh, macam barang personal korang bila korang tengok teringat kembali sejuta kenangan yang telah berlalu. Lepastu, tanpa korang sedar korang tengah senyum sorang-sorang macam kerang busuk. Cehcehh agaknye sape la yang bagi tu kan sampai macam tu sekali korang senyum. Hee :D
Tadi awyn kemas bilik (saje nak heboh, nak tunjuk rajin) xD , lepastu awyn lap satu-satu barang kesayangan kat atas rak tu. Bila awyn lap macam-macam awyn teringat. Kebanyakan barang tu, my girlfriends yang bagi as a gift. Haizz rindu betul awyn kat dorang. Agak-agak dorang ingat lagi tak kat awyn ? Mesti ada yang dah tak ingat kan. Awyn harap awyn dapat jumpa diorang lagi. Entah-entah nanti kalau berselisih bahu pun diorang dah tak perasan kan. I miss them so much. Cepatnya masa berlalu.
Tahun depan dah Form 5 :'(

" A lot of sentimental value stuff that we are trying to get. 
Things that we are going to keep close to our heart. "

2 comments:

  1. hahaha...entry pling best kina bace.. suek2..follwo u :) follw back :))))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...