Feb 17, 2012

Awyn suka bluee. Takpa kan ?



Setelah lama menyepikan diri membiarkan blog tanpa entry *sudahhh ayat basi :p awyn rasa hari awyn wajib merasmikan perubahan dekat blog awyn. Yes, transformasi besar-besaran ni. Kejap, nak tempek gambar kat bawah.

SEBELUM

Dari pengguna template Minima awyn beraliah arah ke mana ? Tak payah tahu. Hee. Alahh korang tengok pun dah boleh agak template apa awyn guna sekarang. Kan ? Sebab apa beralih arah ni, sebab tak larat dah nak deal dengan template Minima ni. Code-code dah mula berserabut buat otak berdenyut lebih dari yang sepatutnya. Haha propa lah kau awyn :p

Then, for my readers. Tak nak loading blog lambat macam siputsedut. Loading blog lambat sape yang nak bukak kan ? 'X' button dekat atas sebelah kanan nun tunggu je untuk di-click. Telah mengurangkan warna pinkish sebab sekarang ni dah terlalu banyak blog pink macam cendawan pink tumbuh. Berpinar-pinar mata asyik tengok pink. Wait, pink is still one of my favourite colours. Because anything pink is cute. Right girls ? ;)

More to blue for my new theme. So dah nampak apa kaitan title dengan entry ni ? Hehe :D Jutaan tenkiu to Mr.Azhunk Awang untuk vector kat header tu. Blog awyn lambat loading ? Serabut ? Give me some feedback(s). Terima kasih :)



12 comments:

  1. shazwina ;) bleh tnya kh ? mcm buat smilies dlm cbox awak tu ? cute sangat lh . saya cari tak jumpa :(

    ReplyDelete
  2. @shemasinbei Shema guna Cbox kan. Shema log in dekat cbox. Lepastu Shema click Options. Bila shema click akan keluar list. Shema click 'Smilies' Lepas tu akan keluar macam-2 smilies. Gantikan link smilies dgn link smilies yg shema nak. Lepas tu 'Save Changes'. Hah cmtu la. Hope membantu. Kalau tak faham, bagitau awyn :)

    ReplyDelete
  3. oke ! tenkieu awyn . errmm, yg smilies cute2 nie awyn dpt dari mna ?

    ReplyDelete
  4. @shemasinbei smilies tu biasa awyn crik dkat www.glitter-graphics.com atau http://babydoll.girly.jp/

    ReplyDelete
  5. ok je blog cantek..xde pape masalah

    ReplyDelete
  6. cantekk dan semakin smart lah dear, sejuk mata memandang (:

    ReplyDelete
  7. nice.ouh..azhan yang buat ye vector tu..ingat awyn buat..nice artworks from azhan ^^

    ReplyDelete
  8. @Azhafizah[フィザ] yup azhan yg buat. awyn nak buat vector? kan best kalau apa yg Fizah ckp tu kenyataan. hehe :D malangnya tgan awyn bukan tgn melukis :\

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...