Feb 24, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog !



Nampak tajuk entry sepantas kilat awyn join segmen anjuran Mak Dara. Hehe okay let's proceed

Kebanyakan entry blog awyn tidak diluahkan di dunia realiti tapi ditaip dalam blog kesayangan awyn. Dah berapa tahun dah blog ni. Mungkin dalam 3 tahun. Tapi sebelum ni blog awyn 'macam hidup segan mati tak mau'. Haha sekarang dah mula meng-aktif-kan diri berblogging. Lebih suka blog awyn kemas and cute. Sedap tengok syok nak baca. Hehe :)

24 comments:

  1. Wahh.. semoga Cik Awyn lebih bersemangat dalam dunia blogging dan memanfaatkan dengan berkongsi ilmu yang berguna kepada para pembaca~!!


    *blog ni memang kemas dan kiut, seputih warna merpati ^^

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join.. mak dara telah pun senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini @http://www.bicaramakdara.com/2012/02/senarai-blogger-yang-mahu-blog-mereka.html.. lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama
    salam perkenalan
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    p/s: dya pun suka blogyg kemas

    ReplyDelete
  4. Datang dr segmen yg sama:) + follow sekali.

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam ziarah, dari segmen yang sama dah follow

    http://kuchentabelog.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  6. sye dari segmen yg same... da follow sinieh...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

    ReplyDelete
  7. tak sempat join segmen ni tp saya dtg kasi up traffik

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. saya dari blog mak dara...
    tp x sempat nak join..

    nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

    kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

    sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak! Hehe. :D

    ReplyDelete
  10. Up traffik disini!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  11. haiii .. wieya datang nak naikan traffik blog . dari segmen yang sama jugak .. hihi ..follow sekali ..

    ReplyDelete
  12. hye..errah dtg ni up trafik..from segmen yg sama..follow u also

    ReplyDelete
  13. upkan traffic awk...dr segmen yang sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html....follow awk

    ReplyDelete
  14. Datang up kan traffic!

    Mr. E'raz Fadli :-

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan..:D
    thanks sudi singgah kat blog inas

    ReplyDelete
  16. menarik jea bunyi segmen tu tgkla klu sempat nak gak join..salam kenal dari saya

    ReplyDelete
  17. hye awyn, dtg dari segmen ney jgk.. hihi salam kenal lg skali (:

    ReplyDelete
  18. singgah dr segmen mak dara...salam perkenalan ya

    ReplyDelete
  19. slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

    ReplyDelete
  20. hye.. follow sini dari segmen yg sama.. kl belom follow saya.. jom follow dan komen.. :)

    ReplyDelete
  21. Hai.. rombongan dari kisahsigemok.blogspot.com telah datang membalas kunjungan anda dan follow blog anda.. Jemputlah membaca entri didalam blog Kisah Gemok Selalu..terima kasih

    http://kisahsigemok.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...